Bild
Nästa artikel

En snabbtitt på Bremen Classic

Träffreportage

I helgen gick Bremen Classic Motorshow av stapeln. Klassikers Jon Remmers var där. Reportage kommer. Här är ett litet smakprov.

Kommentarer

#1
Håkanb
2013-02-09 18:01

Har ni inga tanksr på att arrangera resor för prenumeranter till såna här ställen?
Det vore ju skoj.

#2
Jon Remmers
2013-02-14 17:54

Det är en god tanke som jag också tänkte när jag var där. ALLA Klassikers läsare borde varit där! Tyvärr har vi väl ganska många fler tänkbara, roliga projekt än vi har människoresurser på redaktionen.
Men det är inte särskilt komplicerat att ta sig dit själv heller. Med Ryan Air flyger man till Bremen och hem (eller åtminstone till Skavsta) för hundralappar om man planerar lite i förväg.
Men åk fredagen för guds skull! Att vandra mässan under lördagen var som att ha en tysk bilentusiast i famnen och en annan på ryggen samtidigt som någons barn satt på ens huvud och gormade i ens öra. På tok för mycket folk och för lite luft...

#3
Rasmus Christensen
2013-02-15 09:19

Det var en helt underbar show! Som Jon säger, se till att vara där på fredagen när tyskarna knegar i sina fabriker. Lördagen var inte särskilt rogivande pga allt folk!

#4
Ove Ödmar
2013-02-16 19:21

Hoppas på MÅNGA bilder i tidningen

Snälla!!!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.