Bild
Nästa artikel

La Traction en Fête

Citroënträff

Här kommer det ett litet referat från vår träff för Citroén Traction Avant "La Traction en Fête" helgen 16 - 17 - 18/5 i Ulricehamn.Vi samlades på Skotteksgården på fredags eftermiddagen, ca 27 bilar med dagsbesökare. Deltagarna kom från hela södra landsdelen samt även från Danmark.

De flesta bilarna var B7 - B11 & B15 men även en och annan 2CV, DS, SM samt även Maserati kunde ses runt husen på Skotteksgården.
Kvällen gick åt till gemensam middag och begrundande av varandras bilar.
På lördagen kördes en runda på 80 km runt sjön Åsunden med bland annat besök på Torpa stenhus vilket var intressant.
Vid tillbakakomsten dukades det upp till reservdelsförsäljning med ett mycket rikligt utbud från blandannat B11-butiken i Göteborg.
På eftermiddagen fick vi besök av Föreningen Änglagårdsbilen med den mycket intressanta "Änglagårdsbilen" Mathis 1911 som är världens äldsta och enda modell av sitt slag.
Detta var ett mycket uppskattat programinslag med många frågor till föreningens representanter. På kvällen åts gemensam festmiddag med prisutdelning från det dignande prisbordet. Fram på söndagen upplöstes träffen och bilarna spreds på vägarna runt Ulricehamn.
Nu ser vi fram mot nästa träff för god samvaro i Tractionens tecken.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.