Bild
Nästa artikel
Lyckat i Linköping

Lyckat i Linköping

Antikbilklubben håller möte

När Antikbilklubben i Linköping träffades i S:t Larsparken i Linköping var uppslutningen god. På plats var också lågmilar-Skodan som du kan läsa om i Klassiker 7/2010.

S:t Larsparken i Linköping fylldes lördagen den 21 augusti av klassiska fordon när Antikbilklubben ordnade träff. Det var en mycket god anslutning av fordon, det blev 38 st,  allt från Åke Karlsson med sin fantastiskt fina T-Ford från 1917 till modernare fordon.


Det fanns en PV 445 utrustad som begravningsbil i restaurerat originalskick, Humber, Hillman, Mustang, Dodge, Mercedes, Saab och den gröna Skodan!!!


Årsabonemanget på Klassiker som lottades ut bland de som ställde upp med sina fordon vanns av en av klubbens äldsta medlemmar, nämligen Ingemar Gustavsson. Ingemar är känd av många i branschen då han ofta varit en flitig marknadsknalle på veteranbilsmarknader.


Mer info om Antikbilklubben i Linköping hittar du på www.antikbilklubben-linkoping.se

Taggar: Träffreportage, Hem

Kommentarer

#1
Mats L
2010-08-24 15:20

Det var härligt att se alla gamla bilar! Min egen Dodge står i garaget men man behöver inspiration.

#2
Johan DAHL
2010-08-24 23:15

Ha, ha, Skodan som var med i aktuellt nummer finns ju med
på en av bilderna...

/Johan

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.