Bild
Nästa artikel
Midnattssolsrallyt närmar sig

Midnattssolsrallyt närmar sig

Träffreportage

En vecka kvar

KAK Midnattssolsrallyt hyllar bland annat Ove "Påven" Andersson med en stor utställning av Toyotas rallybilar. Och i startfältet återfinns är fyllt av kända förare som till exemepel  de tre världsmästarna Björn Waldegård och Stig Blomqvist samt Hannu Mikkola, Finland.

Utöver det kommer eliten av svenska förare att delta med namnkunniga förare som ledaren Rally-SM Mats Jonsson, Thomas Rådström, Kenneth Bäckström, och Gert Blomquist och debutanten i historisk rally, Pontus Tidemand född 1990 för att nu nämna några. Så räkna med en hård kamp om segern ute på sträckorna..

Pontus kommer att köra en Escort BDG som byggts av Niclas och Hasse Möller, med drivlina från Mark Solloway så det finns både kapacitet och material för en placering i toppen.

Årets upplaga av Midnattssolsrallyt är en hyllning till Ove ”Påven” Andersson och förutom extra många Toyotaförare i startlistan kommer Toyota Sverige att ha en utställning med rallybilar på Rocklundområdet i Västerås. Inalles komemr man visa upp sex bilar från Celica 2000GT till nya Corolla WRC. Utställningen pågår hela tävlingen och är givetvis öppen för allmänheten.

Taggar: Träffreportage, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.