Nästa artikel
Se rött på Träffpunkt 80!
Åttiotal

Se rött på Träffpunkt 80!

Publicerad 1 augusti 2012 (uppdaterad 19 september 2012)
Den 16 september är det dags för sjätte upplagan av Träffpunkt 80. Soligare, större – och rödare!

Söndagen den 16 september är det dags för Träffpunkt 80 igen! Vi håller till på Grytsbergs Säteri i Stjärnhov och årets tema är rött. Tillsammans hoppas vi kunna fylla stora gräsmattan framför huvudbyggnaden och grusplanen nedanför med röda bilar - och bilda Röda Havet!

Alla med en bil eller motorcykel eller moped av 1980-talsmodell är välkomna att stt ställa ut och som vanligt är det alldeles gratis. Entusiastbilar från andra årtionden bereds en särskild parkering och bruksbilar finns det utrymme för lite vid sidan om.

En nyhet för i år är ett speciellt bakluckeloppisområde dit vi bjuder in alla med spännande 1980-talsgrejer och/eller motorrelaterade prylar. En ruta kostar i år ingenting och ingen förhandanmälan krävs. För dem som vill sälja går det bara att komma klockan 09.00.

Du kan också sälja din bil på vårt 80-talsinspirerade biltorg - med flaggspel och allt! Det är gratis det med!

Passa också på att bli proffsplåtad i vår utomhusstudio med din bil. Rekvisita finns på plats för den där rätta 1980-talskänslan.

Var med och rösta på din favoritbil så har du möjlighet att vinna fina priser från Klassiker och Verktygsboden AB.

Ta med en egen picknick-korg och avnjut den på Grytsbergs vackra gräsmattor. Eller så testar du en sörmländsk nygrillad vildsvinsburgare eller tar en korv i kafét. Goda mackor, dryck och kaffe finns också till försäljning.

Vad är detta? Glad träff för alla med 1980-talsfordon. Men vi är inte stenhårda. Om bilen eller MC:n är byggd 1978 eller 1992 spelar mindre roll - bara den är av en modell som fanns på 1980-talet. Skicket på fordonet lägger vi oss inte i - det är upp till dig om du tycker att din bil eller mc är värd att visa upp.

Andra bilar då? Vid sidan om finns en parkering för finbilar från andra årtionden och ytterligare en bit bort får bruksbilarna stå.

När är detta? Söndagen den 16 september. Vi öppnar klockan 10.00 och avrundar vid 15-tiden.

Hur anmäler jag mig? Du behöver inte anmäla dig - det är bara att dyka upp. Men berätta gärna i kommentarsfältet här nedan om du kommer och i vad.

Om jag vill ha någonstans att bo i närheten? Då finns Brolöten Bed and Breakfast tar 400 kronor per person inklusive frukost. Tel 070-583 92 75 Vi kan också tipsa om Sparreholms Slott. De har dubbelrum för 1595 kronor och enkelrum för 995 kronor inklusive frukost. Tel 070-650 88 85 eller 0157-30562.
Fler tips på boende finns kan Gnesta Kommuns Turistinformation bidra med
Solbacka Hotell & Konferens har tyvärr stängt.

Om jag vill göra något på lördagen också? Ja då rekommenderar vi Klassikersvängen - ett nytt rally med start och mål på Grytsbergs Säteri!

Hur hittar jag till Grytsberg?
Grytsberg ligger 3 km nordväst om Stjärnhov.
Bilväg från Stockholm: Kör E4 mot Södertälje. Förbi Södertälje, avfart Järna mot Gnesta, väg 57 till Björnlunda och Stjärnhov. I Stjärnhov - sväng höger och under järnvägen mot Solbacka. Vid Gryts kyrka - röd gård till vänster - Grytsbergs Säteri.
Bilväg söderifrån: Väg 57 Katrineholm - Flen - Sparreholm – Stjärnhov, vänster och under järnvägen mot Solbacka. Vid Gryts kyrka - röd gård till vänster - Grytsbergs Säteri.


 

Släpp fram ditt 80-talsjag i vår utomhusstudio!

Njut av bilar som ser ut som bilar!

Ta in miljön på det fantastiskt vackra Grytsbergs Säteri.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.