Bild
Nästa artikel
sensommarrallyt i Säffle

sensommarrallyt i Säffle

Träffreportage

En sväng runt Säffle

 

Den fjärde augusti höll SVFK, Säffle Veteranfordonsklubb sitt sensommarrally, med totalt 54 startande ekipage utgick från Medborgarhuset, sedan följde en poängpromenad utanför stan, och tillbaka igen för målgång vid utgångspunkten. Joakim Karlsson från SVFK bidrar här med lite bilder på pristagnade fordon.

En kategori är Mest udda fordon och den vanns tämligen lättförtjänt av Rolf Kullander från Åmål med sin röda Panhard Dyna från 1950.

Priset för finaste bil gick till Sune hermansson från Årjäng med en lika röd och elegant Mercedes Benz 220S cabriolet från 1956.

Tvåhjulingar delog också och en bild på ett par av ekipagen. Närmast vinnarcykeln i klassen Finaste MC, en Monark Blue Arrow från 1954, som ägs av Börge Danielsson från Säffle.

En bild på två klubbfordon, ordförande Lennart Janzons Hillman Minx samt en Saab 96 från 1968 som ägs av Bengt Fröling, Klässbol. och så ser vi pristagarna,  vinnare av själva rallyt till vänster; Kenneth Tryggvesson Säffle gratuleras av Lennart Janzon. Och på sista bilden står till vänster: Rolf Kullander, mitten: Sune Hermansson Årjäng, och till höger: Börge Danielsson, de tre vinnarna i klasserna mest udda fordon, finaste bil  och finaste MC  

"Ett lyckat rally! Fint väder med många nöjda deltagare och många sponsorer!" säger SVFK:S  ordförande Lennart Janzon
 

Taggar: Träffreportage, Hem
sensommarrallyt i Säffle
sensommarrallyt i Säffle
sensommarrallyt i Säffle
sensommarrallyt i Säffle
sensommarrallyt i Säffle
sensommarrallyt i Säffle

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.