Bild
Nästa artikel
Veteransläpp

Veteransläpp

träff

Kosläpp känner vi ju till men vad är ett veteransläpp?

Jo, det är automobilsällskapet i Nyköping som kommit upp med denna idé. På lördag den 13:e april skall man alltså med handkraft knuffa ut sina bilar ur vinterdvalan och starta upp. Dessa fordon har stått varm och skönt inne i gallerian vid köpcentret Pål Jungs hage, och på lördag klockan 13:13 skall de startas upp utanför gallerian. Vilken startar först? vilken startar sist, och kommer nån överhuvudtaget inte att starta alls? Detta kan publiken rösta på när nycklarna vrids om.

 

Ett kul och lite annorlunda upplägg för veteranbilsuppvisning, mer information finns på: http://automobilsallskapet.se/

Taggar: Träffreportage, Hem

Kommentarer

#1
Urban Nyblom
2013-04-13 22:46

Det blev en riktig succé! Det var många som röstade och hade tagit sig till Nyköping trots trist väder - och det roligaste av allt: ALLA FORDON STARTADE! Snabbast blev förstås Torsten Åman (den räven) med sin Sonett III, tvåa Ove Almqvist Saab 96 Sport och trea Lennart Hjelte med Auto Union Sp 1000 Cab. Automobilsällskapets ordförande Urban Nyblom kom på en hedrande 4e plats med sin Morgan 4/4. Sammantaget ett mycket trevligt jippo.

#2
Mårten Carlsson
2013-04-14 10:55

Vad roligt att höra! :)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.