Bild
Nästa artikel

Caprice – mellanchefens dröm!

reklamfilm

I USA var den landets mest sålda bil men i Sverige var Chevrolet Caprice en mer exklusiv bil. Se den här reklamfilmen om mellanchefen som får en dröm förverkligad.

Klassiker 5/2020 – köp nu!

Vad göra när alla bilträffar är inställda? Åk på egen isoleringcellskapsresa! I nya numret av Klassiker ger vi oss egentid i våra bilar, berättar om prototypen Saab 98, guidar till bästa Caprice-köpet och renoverar vidare på Range Rovern. Dessutom bjuder vi på en läcker körjornal som inkluderar ett protokoll för egenbesiktning. Klassikerkollen!

Köp i din tidningsbutik eller beställ i vår webbshop för leverans direkt hem till brevlådan! 
När den nya generationen Chevrolet Caprice lanserats blev modellen 1977 USA:s mest sålda bil med 341 382 exemplar. Även i Sverige såldes Caprice bra och gillades av alla från taxichaufförer i Solna till mediassnubbar på Södermalm. Gillar du också den? I Klassiker nr 5/20 berättar vi vad du ska tänka på när köplusten för Chevrolet Caprice Classic 1977-1990 slår till.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.