Bild
Nästa artikel

Ladufyndet: Här är filmen!

Video

En samling folkbilar som stått undangömda i över 40 år. Nu ska de säljas på auktion. Men först tar vi en varsam titt i magasinet där de väntat på att något ska hända. Kolla in filmen!

Reportage: Folkbilsarvet, Klassiker 4.2018

21 gömda bilar funna i lada utanför Stockholm
I över 40 år har de stått undangömda, en samling folkbilar från främst 1950- och 1960-tal. Volvo, Saab, Volkswagen, Peugeot, Fiat, Ford ... Nu har ägaren gått bort och allt måste säljas. Det blir en gammaldags slagauktion endast för dem som är på plats och inget bud är för lågt. Läs hela artikeln om Folkbilsarvet här!
Digital fil som kan laddas ner i din dator, smartphone eller läsplatta, 6 sidor
Läs mer om auktionen i Klassiker nr 4/2018 och på www.klassiker.nu/gunnarsbilar

 

OBS! Intresset för auktionen har varit betydligt större än vad familjen Berggren hade kunnat förutspå. Antalet parkeringsplatser på Frölunda Gård är begränsat och man kan inte ta emot hur många intresserade som helst. Därför ordnas två extra visningar veckan före auktionen på kvällstid.

Torsdag den 19/4 kl 16-18
Fredag den 20/4 kl 16-18

Platsen är Frölunda Gård i Kungsängen Hitta hit

MUSIK:
Gymnopedie No 2 av Kevin MacLeod licensieras under licensen Creative Commons Attribution (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)
Källa: http://incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN1100786
Artist: http://incompetech.com/
Taggar: Video, Reportage

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.