Bild
Nästa artikel

Titta inte på den här filmen!

Video

Projekt 93 har sina stunder. Några stunder är lite längre än andra. Gör dig själv en tjänst: titta inte på den här filmen. Gör inte det.

Du har blivit varnad. Den här sekvensen från Klassikers Projekt 93 innehåller ingen som helst spänning. Den är bara poänglös och irriterande, varv på varv. En bensintank till en Saab, en cementblandare, en näve skruv. Varv på varv. Absolut inget att titta på. 

En helrenovering av en bil består av ett oändligt antal moment som det här.  Stunder utan slut menade att glömmas bort. Framför allt ska de inte filmas. Eller tittas på.

Så gör inte det.

Men läs mer om Projekt 93 i Klassiker 3/2018. Gör det.
 
Titta inte på den här filmen!

Kommentarer

#1
Dagfinn
2018-03-17 08:51

Hvor er videoen der den snurrer den andre veien?

#2
Johan Thuresson
2018-03-18 21:00

Låt oss alla få en större del av Claes fantastiska journalistiska gärningar! Och nu en film dessutom! En film som borde norpa åt sig åtskilliga guldbaggar! Förutom bästa film, (givetvis) borde även kategorier som bästa manus, bästa manliga biroll och alla former av hederspris vara så gott som säkrade. Tack Claes! Jag har sett filmen flera gånger och den blir bättre för varje gång!

#3
Uno Lööv
2018-03-18 21:03

Den var inte kul Turesson. Dessutom står det klart och tydligt att Du inte skall titta på den.

#4
Pontus Egerö
2020-01-02 13:37

Gjorde det samma med en AMC AMX tank. Framförallt ett helsikes ljud men så hade vi inte packat in den heller. Tur man kunde gå in i garaget o slippa en del av oljudet men undrar vad grannarna tänkte?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.