Bild
Nästa artikel

Välkommen till Skokloster 22 september!

fullträff för hela familjen

Första året på Skokloster blev en braksuccé med över 1 600 entusiastfordon och ­historiskt besöksrekord. Nu laddar vi för en ännu bättre träff! Concours de Charme, veteran- och vintagemarknad och så alla fantastiska fordon förstås! 

Klassiker på Skokloster 22 september 2019

Vad är detta? Superträff för hela familjen i vackra Skokloster i Uppland.

När ska jag vara där? Söndagen den 22 september, det officella programmet drar igång kl 10.00 men kom gärna tidigare!

Var? Skoklosters Slott ligger på en halvö i Mälaren ca sex mil från Stockholm, fem mil från Uppsala, fyra mil från Enköping och knappt tre mil från Sigtuna. Hitta hit!

 

Vilka fordon får ställas ut? Alla klassiska bilar, mopeder och mc från 1900-talet.

 

Något specialtema? Jajamensan – 1980-talet! En yta reserveras för alla sköna 80-talare.

Concours de Charme då? Givetvis – ställ upp i vår tävling om mest tidstypiska ekipage! Klä dig i den stil som gällde när ditt fordon var nytt – oavsett decennium. Föranmälan till red@klassiker.nu senast den 15 september. Information skickas ut till deltagarna några dagar före träffen.

Blir det någon marknad? Absolut! Reservdels-, automobilia- och vintagemarknad med brett utbud. Det finns säljplatser både inom- och utomhus. Anmälan till Mats Älfvåg: info@alfvag.com

 

Vintagekläder...
...och reservdelar, tillbehör och andra motorgrejer.

Dessutom: Biltorg, tävlingar, barnaktiviteter, slottsvisning, provkör en klassiker med MHRF, bilpresentationer på rull, modevisning och mycket annat kul. Skoklosters Slott håller öppet och det finns möjlighet till guidade visningar, bör förbokas.

Boende: Kom kvällen före och var på plats när allt börjar! Förmånligt middags- och hotellpaket från Skokloster Hotell & Restaurang. ­Endast 1295 kr/person för boende, middag och frukost. bokning@skokloster.se  Camping på Skokloster Camping www.skocamp.se/

 

MHRF ordnar provkörning och medåkning i klassiska bilar!
Sälj din bil på vårt biltorg! Eller köp en ny!
Det händer hela tiden något kul på Klassikerscenen.

Mer bra-att-veta!

Mat: Skokloster Hotell & Restaurang kommer att förstärka rejält vad gäller maten på området, både med fler stationer, mer bemanning samt food trucks. Dessutom finns det mat i den retrosköna Skokloster-macken och fika i Slottscaféet. Det kommer även att finnas fler toaletter på området.

Senaste nytt: Håll koll här på www.klassiker.nu/skokloster och i Klassiker för senaste info!

Välkommen!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.