Bild
Nästa artikel
Den osynliga bilen

Den osynliga bilen

ARNE

En bekant till mig hade en sedan länge icke använd tankbil. Nu ville han sälja den och jag var inte sen att …

… nappa på erbjudandet. Den militära tankbilen hade tillhört någon flygflottilj och var bara körd 5 600 mil. Bilen kördes hem och parkerades på en lämplig plats cirka 50 meter från huset.

Den mossa som hade börjat känna sig hemmastadd gjorde att bilen gick bra ihop med naturen. Efter någon vecka hörs ett skrik från vårt fönsterförsedda badrum. "VAD ÄR DET SOM STÅR PÅ VÅR TOMT", varvid hunden Nisse känner sig anklagad och springer ner i källaren för att gömma sig.

Badrumsskriket kom från Yvonne som nu hade observerat "fyndbilen". Jag tvättade senare bort all mossa och bilen blev riktigt fin och respektabel.

Nu kom jag på att en tankbil har man inte så stor användning för och jag sålde den till ett Baltland, Lettland tror jag. Min kompis Kalle fraktade bilen till Kapellskär för vidare transport över Östersjön.

Jag kände mig nöjd, men nöjdast var nog Yvonne.

Den osynliga bilen

Kommentarer

#1
Bozze Lundgren
2011-05-03 21:59

Är man bilfreak gäller det att ha en förstående fru/sambo.

#2
Rikard Sundberg
2011-05-04 17:59

Tankfullt! Tanka vet jag lastbilar! Tank you Arne!

#3
Munnen
2011-05-04 20:36

Underbart!!! tankarna går till stackars Nisse.
Mvh Lasse Zetas

#4
Gäst
2011-05-10 19:34

Alla bör åtminstone någon gång i livet ha ägt en riktig tankbil. Det säger jag alltid till mina vänner och bekanta och de flesta håller med mig.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.