Bild
Nästa artikel
Nästan som i paradiset

Nästan som i paradiset

Arnes backspegel

Vi lämnade Buenos Aires och styrde kosan mot Uruguay och huvudstaden Montevideo.

Någonstans mellan Argentina och Uruguay gick vi på grund. Det var mitt i natten och nu började det att vara lite läskigt, jag började på att fundera över min simkunnighet. Denna gång hade vi tur och kom loss för egen maskin efter en ganska lång stunds bökande med ömsom fram och ömsom back i maskin.

Efter ett drygt dygn var vi framme vid destinationsorten, men då det var kväll och mörkt väntade jag och mina kompisar med landstigningen till nästa dag som var en riktigt solig dag och jag kunde använda min kamera som i detta land inte hade något landstigningsförbud. Väldigt många gamla bilar syntes på gatorna, det var en himmelsk syn och det var vanliga bruksbilar, alltså inga konstigheter, i varje fall inte för de infödda. Jag var glad att jag hade en kamera med mig, men så här i efterhand kunde man ha önskat att det varit en kamera av spegelreflextyp, ty många av bilderna blev beskurna på ett icke önskvärt sätt.

Nästan som i paradiset
Nästan som i paradiset
Nästan som i paradiset
Nästan som i paradiset
Nästan som i paradiset

Kommentarer

#1
Håkan L.
2011-12-29 12:37

Charmiga gamla Leylandbussar.

#2
Nikolay
2013-04-11 11:37

Just what the doctor ordered, thakinty you!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.