Bild
Nästa artikel
Tyngdlagens konstigheter

Tyngdlagens konstigheter

Arnes backspegel

Vid gårdagskvällens äventyr i Buenos Aires, som avslutades med biobesök, slank vi in på en bar för att ta en öl...

...innan det var dags att ta sig tillbaka till båten. En efterhängsen kille vid namn Jose Louis Gonzales slog sig ner vid vårt bord han presenterade sig som frimärkssamlare och vek inte en tum från oss och när vi druckit upp vår öl och skulle bege oss till båten var det nästan omöjligt att skaka av sig honom.
Vad ville han egentligen? Hade han knark att sälja, eller? Vi tog oss till båten före klockan 22 som var det senaste klockslaget för oss fyra unga sjöbusar, kvar på kajen stod frimärkssamlaren med en trumpen min.  
 
Nästa dag fortsatte det vardagliga arbetet på båten och diverse gods skulle lastas. Plötsligt händer det saker och jag springer för att hämta min Agfa Silette kamera som hade landstigningsförbud, men det var ingen som sade att man inte fick plåta från båten. På bilden kan man se en Cheva lastbil från det tidiga femtiotalet och jag tror att chauffören saknar den bakre hjulaxeln, han trodde förmodligen att han hade en boggiebil.
Men så var inte fallet.

Kommentarer

#1
Gunnar Dicander
2011-12-29 10:34

Intressant med de nya lastbilarna är i bakgrunden. Är det Scania eller Volvo?

#2
Arne Schelin
2011-12-29 18:55

Dom röda lastbilarna är av märket VOLVO / Arne

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.