Bild
Nästa artikel

Nästan Orörd Manta!

OPEL MANTA B 2.0E

Att jag fann denna Opel Manta B i så pass bra skick var rena turen, den hade tidigare ägts av äldre personer. Endast en yngre innan mig har ägt bilen utan att veta bilens värde.

Jag köpte bilen just för den var i så pass pra skick. Men ska sanningen fram så har jag bytt kamaxel, stötdämpare, fjädrar, avgasrör samt även bytt ut de fula fälgarna som satt på bilen.

Nu sitter det nästa årsmodells originalfälgar med lågprofilsdäck på. Jag har för avsikt att under vinter laga allrostangrepp, visserligen små, men det måste göras.

Undertill är bilen hel och fin samt aldrig rostlagad. Den rost som finns är vid nederkant på bakrutans stolpar och lite finns på skärmkanterna bak samt även dörrarna är lite rostiga.

Inredningen på på bilen ser nästan ny ut och den är svart med röda plysh-säten även röd matta och innertak. Bilens färg är en rödbrun metallic. Mvh Ove Bogart.

OPEL MANTA B 2.0E

OPEL MANTA B 2.0E

Årsmodell 1982

Ägd sedan 2005-04-21

Kommentarer

#1
Thorbjörn Lundgren
2010-09-19 19:02

Jag har en likadan Manta som din. Min är tyvärr inte alls i lika fint skick med rost i golvet och trösklar. Jag har för några år sen påbörjat en totalrenovering av det så den ska bli helt original. Du ska vara väldigt stolt över att äga en så underbart vacker och ovanlig bil. Exeptionelt fin.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.