Bild
Nästa artikel

Saab 900 i Takayama

P-MÄRKT SPECIAL

Klassiker sänder sina tankar till jordbävningsdrabbade Japan. Bildspelet är fångat innan det ofattbara inträffade.

Dessa underbara bilder kommer från ”Robban o Marielle” som semestrade i Japan förra året. Om just dessa bilar strök med i den enorma förstörelsen är okänt. Men vi hoppas givetvis att både bilarna och dess ägare klarade sig.

Bilderna är tagna på varierande platser och vittnar om att klassiska bilar har det bra även i Asien. Det är något rofyllt över bilden på den fina Saaben. ”Trots hög skatt på äldre bilar så finn det några kvar ,men dom är inte många!”, skriver avsändaren.

”Jaguaren” ska du inte låta dig luras av. Svimma inte nu men detta är en bil från japanska Mitsuoka och under det Mk II-lika skalet döljer sig inget annat än en Nissan Micra. Barbariskt eller underbart, vad tycker du?

Taggar: P-märkt, Hem, Saab 900

Kommentarer

#1
Håkan Svensson
2011-03-30 17:54

Jaguar-Micran vore smaskens att ha hemma i garaget!

#2
biltrafik.blogspot.com
2011-03-30 20:58

Vi var i Japan hösten 2009. Jag såg faktiskt två Saabar på tre veckor. Överlag var det ont om utländska bilar, tacka de höga importskatterna för det. Men det var gott om intressanta japanare, inte minst de signerade Mitsuoka!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.