Nästa artikel
Guru: Träffa eldsjälarna som gör entusiastbilen bättre
Premium

Guru: Träffa eldsjälarna som gör entusiastbilen bättre

Publicerad 18 september 2023
Välkommen att hänga med på resa till experterna som gör det både roligare och bättre att äga en entusiastbil.

Det finns mängder av företag, både stora och små, som gör livet med entusiastbil roligare och bättre. De här företagen lyfter vi på Klassiker fram under en sektion vi kallar Guru.

– Bakom de här företagen finns riktiga eldsjälar som verkligen brinner för sin sak. De är ofta väldigt nischade och sitter därför på en enorm kunskapsbank, säger Carl Legelius, chefredaktör på Klassiker.

Du som är prenumerant eller digital Premium-medlem kan redan nu gå in och läsa artiklarna. Kanske finns det en ”guru” inom precis det område du just nu behöver hjälp till din egen entusiastbil?

I arkivet, som du hittar här, kan du till exempel läsa om en firma som konverterar klassiska bilar till eldrift, en dansk tidigare Saabtekniker som öppnat museum och modellbilssamlaren Jan Johansson. Vi har också gjort besök hos Fahlke Classic Cars i Åmål, Alfa Romeo-specialisterna hos Italiensk Bilteknik och Volvoexperterna på Vparts.

– Det är roligt att följa med bakom kulisserna hos de här experterna som verkligen tillför entusiastbilshobbyn så mycket, och nu hoppas vi förstås även att du också vill följa med på resan, säger Carl Legelius.

Bli prenumerant eller digital Premium-medlem här och börja läsa direkt!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.