Bild
Nästa artikel

Tjuv och polis!

KLASSIKERKAMPEN

Efter att Claes Johanssons Saab 9000 turbo försvunnit så finns det inget annat att göra än att tillkalla polis. Som givetvis kommer i en Volvo! Klassikerkampsmotståndaren Fredrik Nyblad gottar sig åt några broschyrer med mycket smal inriktning.

Först och främst, jag beklagar verkligen att Claes Johanssons Saab försvunnit.

Men efter många år som nyhetsjournalist så har jag lagt märke till vilket svenskt märke som busar föredrar och vilket märke som är de bästa polisbilarna.

Jag behöver inte nämna vilket som är vilket, men om jag hade fått en krona för varje brinnande Saab jag fotograferat i samband med rån så hade jag säkert fått ihop till en… Ja, hamburgare på en välkänd kedja med rödgul-logga.

Kasper Dudzik var vänlig nog att skicka några filer med specialbroschyrer från Volvo. Eftersom Claes nu är i behov av farbror blå för att lösa stölden av hans Saab 9000 så passade det bra att publicera dem idag tycker jag.

Du kan se mer svenska polisbilar från 1980-talet om du klickar på länken "Farbror Blågul".

Kommentarer

#1
Pelle
2010-03-31 18:17

Hmmmm , dessa minnen från en svunnen tid när man på lekis fick besök av fabror polisen och fick åka med i en Valiant på skolgården.Snacka om att detta ingav respekt.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.