Bild
Nästa artikel
Britter på auktion

Britter på auktion

Reportage

Austin, Hillman och Jaguar – det är några av bilarna från Arvikaprofilen ”Torparns” samling som ska säljas på nätauktion.

Lennart ”Torparn” Johansson var initiativtagare till Arvika Fordonsmuseum. Men långt ifrån hela hans samling fick plats på museet. En del av det som rymts på gårdar och i garage ska nu säljas på nätauktion efter hans bortgång tidigare i år. 
 

Britter på auktion

En av de äldre bilarna i samlingen är den här Austin 7 cabrioleten. 
 

Den lär nog behöva en renovering för att komma ut på vägarna igen. Men kanske går karossen att behålla i patinerat skick om man vill. 
 

Britter på auktion

Den här Hillman Minx från 1946 har stått avställd sedan 1978. 
 

Britter på auktion

Hillmanen verkar vara helt komplett som enligt Bilweb Auctions behöver en genomgång av motor och bromsar innan besiktning

Britter på auktion

En av bilarna i samlingen med mest kittlande ladudamm är den här Jaguar Mk X 1963.
 

Britter på auktion

Jaguaren köptes av ”Torparn” 1986 och är avställd sedan dess.
 

Britter på auktion

Samlingen av fordon från Lennart ”Torparn” Johansson säljs på nätauktion av Bilweb Auctions. Bilarna och några motorcyklar säljs med lågt satta reservationspriser. Budgivningen startar den 23/10 och avslutas den 29/10. Du hittar auktionen på www.bilwebauctions.se
 

Taggar: Reportage, Jaguar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.