Nästa artikel
Klassikers Fredrik Nyblad pratar om 140-serien på Volvoträff!
VROM 2022

Klassikers Fredrik Nyblad pratar om 140-serien på Volvoträff!

Publicerad 11 augusti 2022 (uppdaterad 11 augusti 2022)
För första gången sedan 2019 blir nu Volvoträffen VROM äntligen av igen. Bland annat kommer Klassikers Fredrik Nyblad att hålla i en föreläsning om Volvos första miljonsäljare: 140-serien under träffen.

Helgen den 19-21 augusti hålls Volvoträffen VROM i Göteborg. På lördagen hålls VROM-rundan på eftermiddagen och målgången är vid Volvohallen invid Volvo Cars huvudkontor. Vid 19-tiden kommer Klassikers Fredrik Nyblad att hålla i en lättare föreläsning om Volvo 140-serien och 164. Modellserier som han händelsevis också precis kommit ut med en bok om: ”Volvo 140/160 – Miljonbilen”. 
–    Jag tror det kan bli en trevlig lördagskväll med en del bilder som kanske kan överraska deltagarna. Kanske kommer man också förstå mer hur viktig den här perioden var för Volvo. I skarven mellan 1960- och 70-talet tog Volvos biltillverkning verkligen fart, säger Fredrik Nyblad
Det krävs ingen föranmälan till föreläsningen och det finns mat att köpa från en Food Truck invid Volvohallen. Läs mer om VROM på www.vrom.org.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.