Bild
Nästa artikel
Köpguider på klassiker.nu

Köpguider på klassiker.nu

läsvärt

Vår hemsida har just blivit ännu mer matnyttig. Nu hittar du mängder av köpguider – alldeles gratis.

I varje nummer av Klassiker har vi en köpguide där vi på djupet reder ut hur en viss bilmodell är att köra, att leva med och att köpa. Vi berättar om fördelar och fällor, om tekniska egenheter och klubblivet runt modellen.

Nu har vi lagt upp mer än 30 av dessa köpguider på ett bräde här på hemsidan. Från Alfa till Volvo, från 1950-tal till 1980-tal, från enkla folkbilar till avancerade sportbilar. De har ett gemensamt – vi på Klassiker gillar dem!

Mycket nöje – och nytta! Du hittar alla köpguider HÄR.

Taggar: Reportage, Hem

Kommentarer

#1
Mikko Isotalo
2011-07-01 23:35

Bra initiativ, är alltid intressant att läsa era köpguider.

Och Opelfrälst som man är skulle det vara intressant att se köpguider om t.ex. Kadett B/C, Ascona/Manta A/B, Rekord E eller varför inte Kadett D.
Modeller som man väldigt sällan ser på vägarna numera.

#2
Stefan Åström
2011-07-04 16:47

Ett litet tips: Ha gärna en lista med bilarna det finns köpguider, där man klickar på den man är intresserad av. Skulle bli mycket mer överskådligt än som det är nu när man måste klicka mellan olika sidor för att se vilka bilar som finns med.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.