Bild
Nästa artikel
Långmilarpassaten vandrar vidare

Långmilarpassaten vandrar vidare

VW

Den röda VW Passat vi skrev om för något år sen är nu i nya händer.

I nummer 5/2012 skrevs om en besynnerlig Passat i nyskick, inget märkvärdigt att vi springer på extremt välhållna originalbilar som gått få mil och bott i garage större tiden av sitt liv. Vad som gjorde den här Passaten så märkvärdig var att den hade rullat närmare 25000 mil och fortfarande såg ut som den just rullat ut från fabriken.

Nu har denna närmast unika bil bytt ägare och den har hamnat i rätt händer. Jan Anders Lindqvist är en stor VW-entusiast med flera fina renoveringar bakom sig och har en liten samling av mycket fina VW-exemplar. Den röda Passaten kommer inte alls skämmas för sig i det sällskapet och man kan nog säga att den kunde inte hitta ett bättre hem .

Kika in på Jan Anders sida: http://vwlinkan.se/

Taggar: Reportage, Hem

Kommentarer

#1
Arne B
2013-07-09 18:30

Jeg har en '89 Passat som passerer 25000 mil innom kort tid. Er ikke helt som ny, men besiktigelsesmannen sa den var utrolig fin. Han trodde den var restaurert. Har stått lagret i 7 år og blir tatt i bruk igjen i sommer. Ingen anmerkninger fra biltilsynet!

#2
Uno von Humohr
2013-07-09 19:52

Biltillsynet har Passat på att besiktiga en Passat. :)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.