Bild
Nästa artikel
Resehälsningar från Barret

Resehälsningar från Barret

Saab 93-resa

Gunnar "Barret" Skog och Fredrik Bergström gav sig i söndags ut med sin 1000-kronors Saab 93b. Här kommer några vykort från den dynamiska duon!

Här kommer en "stekhet" rapport från Saab European Tour 2016.

Resan genom Sverige gick galant ner till Malmöbron och vidare ner genom Danmark.

I södra Sverige tappade vi avgassystemet. Känns det igen på nå't sätt? Nu har jag bevisat att gummiupphängningar från det stora biltillbehörsföretaget inte tål värme. De smälter isär i vulkningen. Har nu hänt mig flera gånger.

Vi skrev att vi ska vingla runt på småvägar ner mot Holland och det blev det verkligen. Tydligen ska alla vägar i nordvästra Tyskland asfalteras om just nu så vad "Umleitung" betyder har vi nu lärt oss! De leder trafiken flera mil åt annat håll utan att berätta vart!

Kolla in bildspelet!

Följ resan på Facebook: www.facebook.com/saab.smc
 

Kommentarer

#1
Oscar G
2016-09-18 09:16

Trevligt!
Ni har inte fått några bud på ratten under resan? Den borde betinga fyra gånger vad ni gav för bilen...

#2
Hasse B
2016-10-13 16:07

Med rätt (klassisk) bil så blir varje långresa ett spännande unikt äventyr att spara i minnet i stället för en ofta rätt monoton transportsträcka mellan städerna. Härmed återigen bevisat. :-)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.