Nästa artikel
Renault 4 – skrytig 50-åring
JUBILEUM

Renault 4 – skrytig 50-åring

Publicerad 8 december 2010 (uppdaterad 17 oktober 2013)
Nästa år fyller Skrytbilen, Renault 4, 50 år. Då anordnas en träff som ett svenskt gäng tänker besöka. Vill du hänga på?

Nästa år fyller Skrytbilen, Renault 4, 50 år. Det var hösten 1961 som världen fick stifta bekantskap med funkisbilen som kom att symbolisera en helt ny inställning till bilar. Givetvis blir det jubileumsträff och givetvis hålls den i Frankrike, den 15-17 juli 2011 närmare bestämt. Några svenskar tänker åka dit och välkomnar andra med fungerande R4:or att hänga på.

– Tänkt färdväg är färjan Göteborg-Kiel och sedan vidare söderut via icke autobahnvägar i behagligt tempo, säger Mats Grimme som är en av initiativtagarna från svenska Renaultklubben.

– Man bör ha en bil som tekniskt klarar av detta, utan större problem, men bilen behöver inte vara i utställningsskick, fortsätter Mats som visade upp sin Renault 4 i Klassiker 6/2010.

Du når Mats på 0705-647 652 eller matsATgrimme.se (byt ut AT mot @, denna lösning är en säkerhetsåtgärd för att adressen inte ska fiskas upp för spam. /webbredaktören)   

Mer information om träffen finns på www.4linternational.com

Mats Grimme.

Något så ovanligt som en ärlig annons.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.