Bild
Nästa artikel
Sälj din bil på Träffpunkt 70

Sälj din bil på Träffpunkt 70

träff

Den 15 maj kan du sälja din 70-talare i Borås. Eller tvärtom – köp en vinyltaksgoding eller varför inte en helbrun imagebooster.

En nyhet för årets Träffpunkt 70 är att du kan sälja din bil på Klassikers biltorg. Riktigt så ombonat som bildens försäljninghall blir det kanske inte, men vi kan utlova nyklippt gräs och klassiskt flaggspel. Varje salubil får en fyllig informationsskylt att fylla i och sätta på vindrutan. Den går lika fint att applicera på en moped eller motorcykel från detta gyllene årtionde.

Salutorget är gratis och kräver ingen föranmälan. Men vi vill att du kommer när träffen öppnar – klockan 10:00.

Har du lite för mycket sjuttiotalsgrejer i garage och garderob? Fint, då kan du sälja från din egen bil utan kostnad. Öppna luckan bara – och sekunder senare har du garanterat massor spekulanter på dina bärarmar till en Opel Rekord eller dina snibbskjortor och brandgula designerlampor från 1970-talet. Delar, kuriosa och knas som hör ihop med sjuttiotalet får du ta med. Lämna vita tubsockor och kolaremmar hemma.

Välkommen till Träffpunkt 70 i Borås! Mer information under artikellänken till höger.

Kommentarer

#1
Johan S
2011-03-19 20:32

Kul, jag ska testa att sälja min Saab 99 GL super 1978, kanske gör miljön att någon blir sugen på den...

#2
Joakim Dyredand
2011-03-19 21:16

Är den i bra skick och grön så är JAG sugen!

#3
Johan S
2011-03-20 15:54

Hyfsad i skicket är den allt, men dock orchidévit så tyvärr kvalar den inte in bland alla bruna snyggingar i år. Men den är riktigt grym med EMS-fälgar och varvräknare toppat med original sportratt, Bosch 180 extraljus och nackkuddar fram (häftigt, eller hur?)!

#4
Joakim Dyredand
2011-03-20 16:12

Jag samlar ju gröna bilar men det här låter trevligt. Vi ses i Borås - och får se vad som händer med affären...

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.