Nästa artikel
Sälj din bil på Träffpunkt 70
träff

Sälj din bil på Träffpunkt 70

Publicerad 18 mars 2011 (uppdaterad 30 april 2014)
Den 15 maj kan du sälja din 70-talare i Borås. Eller tvärtom – köp en vinyltaksgoding eller varför inte en helbrun imagebooster.

En nyhet för årets Träffpunkt 70 är att du kan sälja din bil på Klassikers biltorg. Riktigt så ombonat som bildens försäljninghall blir det kanske inte, men vi kan utlova nyklippt gräs och klassiskt flaggspel. Varje salubil får en fyllig informationsskylt att fylla i och sätta på vindrutan. Den går lika fint att applicera på en moped eller motorcykel från detta gyllene årtionde.

Salutorget är gratis och kräver ingen föranmälan. Men vi vill att du kommer när träffen öppnar – klockan 10:00.

Har du lite för mycket sjuttiotalsgrejer i garage och garderob? Fint, då kan du sälja från din egen bil utan kostnad. Öppna luckan bara – och sekunder senare har du garanterat massor spekulanter på dina bärarmar till en Opel Rekord eller dina snibbskjortor och brandgula designerlampor från 1970-talet. Delar, kuriosa och knas som hör ihop med sjuttiotalet får du ta med. Lämna vita tubsockor och kolaremmar hemma.

Välkommen till Träffpunkt 70 i Borås! Mer information under artikellänken till höger.

Vi räknar med ett fält stort som Woodstock eller möjligen Bivavaruhuset – späckat med med läckra sjuttiotalare till salu. Sälj eller köp bil, mc och moped på Träffpunkt 70!

Blev det över några bubbelfönster från ditt vanbygge 1975? Fint, då kan du sälja dem på bakluckeloppis i Borås.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.