Nästa artikel
Snart dags för Träffpunkt 70!
välkommen

Snart dags för Träffpunkt 70!

Publicerad 17 februari 2011 (uppdaterad 30 april 2014)
Sätt kryss i almanackan för Träffpunkt 70. Söndagen den 15 maj 2011 är dagen då allt blir brunt – och som förr i tiden.

Klassikers redaktion är just nu inne i en intensiv planeringsfas tillsammans med våra samarbetspartners Sjuhäradsbygdens Motorhistoriker och Verktygsboden i Borås. Våra goda relationer med Borås Djurpark och Borås stad gör att vi kan lova ännu en succé i anslutning till Borås Djurpark. Men den viktigaste faktorn är: Du!

Du ska komma hit. Allra helst i en brun 1970-talsbil (fanns det bruna mc och mopeder?). Temat 2011 är nämligen brunt. Man tänker Ford Granada. Saab. Japaner. Choklad-smaskiga Volvo 240. Ja, alla bilmärken med självaktning hade fler bruna nyanser på paletten. Dags att ge dem en hyllning.

Utöver ett hav av sköna bruningar kan vi lova camping-bonanza och bakluckeloppis. Du minns väl 1970-talets orange minivillor på campingplatserna. Här upplever du den fuktdrypande mysstämningen på nytt. Fyll din baklucka med reservdelar och 1970-talsnostalgi. Utsvängda brallor.
Heta vinylplattor. Originaldelar till VW 411. Här hittar köpare till dina coolaste second-handgrunkor.

Vi ser förstås gärna att du matchar din bil med rätt stuk på kläderna. I år kommer vi att presentera fler ekipage inför publiken.

Hårdfakta Träffpunkt 70 - 2011

Var? Folkets Park i Borås
När? Söndag 15 maj klockan 10.00-15.00
Inträde? Nej det är gratis!
Vilka får ställa ut? Alla bilar, motorcyklar och mopeder av 1970-talsmodell. Entusiastfordon av andra årgångar erbjuds plats lite vid sidan om.
Föranmälan? Nej, bara kom! Men berätta gärna i kommentarsfältet vad du tänker anlända i eller vill se för bilar på plats.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.