Bild
Nästa artikel

Dags för världens största Volvoträff!

Träffreportage

I helgen blir det extra Volvotätt i Göteborg – då är det dags för VROM! Och Klassiker är på plats!

Årets upplaga av Volvoträffen VROM inleds på fredag med besök på Husqvarna Fabriksmuseum och Genuine Classic Parts i Jönköping. Den delen av träffen är den enda som kräver föranmälan och redan nu är fredagens evenemang fullbokat. 
 

Lördagen inleds med en runda där deltagarna får svara på frågor. Starten sker 11:00-13:00 vid Torp Shoppingcenter i Uddevalla och går sedan över vackra vägar i Bohuslän fram till Volvo Museum i Arendal, Göteborg. 
 

På lördagskvällen hålls en enklare middag på restaurang Dockside i närheten av Volvomuseet. Efter middagen kommer Klassikers Fredrik Nyblad att prata om bilen som många vill ha men som ingen vill åka i baksätet på: polisbilen. Närmare bestämt handlar föreläsningen om Volvos polisbilar från 1929 fram till idag. 
 

På söndagen sker den stora bilträffen och marknaden. I år kommer marknadsstånden vara koncentrerade till gatan som leder fram till Volvomuseet. Klassiker är på plats och säljer bland annat den busfärska VolvoKlassiker 2019!
 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.