Klassikers Fredrik Nyblad är på plats med sin Volvo 240 som nyligen fått luftkonditionering och han berättar gärna mer om hur det gick till. 

Nästa artikel
Träffa Klassiker på Volvoträffen VROM
GÖTEBORG I HELGEN?

Träffa Klassiker på Volvoträffen VROM

Publicerad 14 augusti 2018 (uppdaterad 15 augusti 2018)

Klassikers Fredrik Nyblad är på plats med sin Volvo 240 som nyligen fått luftkonditionering och han berättar gärna mer om hur det gick till. 

I helgen är den stora Volvoträffen VROM i och omkring Göteborg. Klassiker är med både både på lördagen och söndagen, visst ses vi?

Den enorma Volvoträffen VROM pågår i år den 17–19 augusti. Redan är fredagens besök på motorfabriken i Skövde fullbokat, men resten av programmet går utmärkt att delta i.

Lördagens veteranbilsrally är omdöpt till VROM-rundan och startar hos Verktygsboden i Borgstena. Klassiker kommer för andra året i rad hålla i en av kontrollerna. Målgången är vid Volvo Museum i Göteborg.

På kvällen hålls en gemensam middag vid restaurang Dockside invid museet och då håller Per-Åke Fröberg från Volvo Cars Heritage en föreläsning om tv-serien Helgonet och P1800.

Söndagens stora bilträff och marknad hålls som tidigare vid Volvo Museum i Arendal i Göteborg. Ifjol blev träffområdet rörigt på grund av att ett kryssningsfartyg använde den del som brukar vara den mest centrala delen av träffen som tullfilter, så ska det inte bli i år. Däremot kommer Klassiker även i år vara på plats och sälja tidningar och böcker. 

Klassikers Fredrik Nyblad är på plats med sin Volvo 240 som nyligen fått luftkonditionering och han berättar gärna mer om hur konverteringen gick till. 

Lördagens veteranbilsrally är omdöpt till VROM-rundan. Klassiker kommer för andra året i rad hålla i en av kontrollerna.

På lördagkvällen håller Per-Åke Fröberg från Volvo Cars Heritage en föreläsning om tv-serien Helgonet och P1800.

Söndagens träff utanför Volvo Museum brukar samla omkring 500 bilar. Klassiker är på plats och säljer bland annat tidningar.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.