På söndagens avslutande träff är Klassiker på plats och säljer tidningar.

Nästa artikel
Träffa Klassiker på VROM!
Inför VROM

Träffa Klassiker på VROM!

Publicerad 17 augusti 2015

På söndagens avslutande träff är Klassiker på plats och säljer tidningar.

I helgen är det dags för den stora Volvoträffen VROM i Göteborg. Klassiker är på plats med tidningsförsäljning och vår Volvo 165.
På fredag den 21/8 inleds Volvo Rendezvous & Owners Meeting – VROM med fabriksbesök på Torslanda och provkörning av nya Volvobilar.
Lördagen är som vanligt vikt för ett veteranbilsrally som startar hos Verktygsboden i Veddige. 
Målgången är vid Hotell Arken i Arendal ett stenkast från Volvo Museum. Hotellet är i år något av en samlingspunkt under träffen. För på lördagskvällen hålls en grillafton på hotellet med föredrag av den pensionerade Volvomedarbetaren Per-Olof Jondelius. Han var under många år ansvarig för Volvos konkurrentbevakning och var också delaktig i Volvos tävlingsframgångar under 1980-talet.
På söndagen är det utställning och marknad i anslutning till Volvo Museum i Arendal och då är Klassiker på plats och säljer tidningar och visar upp vår Volvo 165.
Träffen inleds klockan nio på morgonen och det är fritt inträde för både deltagare och besökare. Till söndagens träff och till rallyt på lördagen är det bara att dyka upp, däremot kräver fredagens arrangemang och lördagens grillkväll föranmälan.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.