Bild
Nästa artikel
Bilskroten

Bilskroten

Arne

Det är nu dags att lämna L.A utan att ha beskådat Hollywood...

 

...som kunde varit kul, Flygresa till Las Vegas som besöks utan att göra något speciellt intryck, jo det skulle kanske vara värmen då. Plus 39 grader celsius mitt i natten. Nästa dag bussresa till Grand Canyon som måste ses i verkligheten, då det ej kan med ord beskrivas, det var häftigt att se på plats. 
 
Nästa dag bussresa igen, denna gång till Phoenix i Arizona. Uffe hade en kompis i Sverige som hade koll på en sevärd bilskrot utanför Phoenix och vi hade fått uppgift på en ungefärlig adress. "Kör bara den stora vägen som går rakt söderut så har ni skroten på höger sida efter ett par mil, den kan ni inte missa".
 
Vi skulle bara vara ett dygn på platsen och nu ville vi gärna försöka hitta den åtråvärda skroten. Vi hyrde en bil och ställde kosan söderut efter en stund var vi tvungna att stanna ty det tjöt kraftigt från bilen. Kunde det vara ett hjullager som skurit i den heta ökenvärmen? 
 
Efter närmare kontroll kunde konstateras att det var en jättesvärm med gräshoppor som efterliknade ett ljud från ett skuret hjullager. Vi körde vidare och plötsligt händer det, på höger sida uppenbarar sig en skön syn: en jättestor bilskrot med tillsynes nästan orörda 40- och 50-talsbilar. Nu var det bara ett problem, det var söndag och då är det ju som bekant stängt, bilskroten blev en hägring.
Bilskroten
Bilskroten
Bilskroten
Bilskroten

Kommentarer

#1
Arne Schelin
2011-09-20 16:41

Det är Uffe Rickardsson som poserar på bilderna, jag befinner mig bakom kameran

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.