Nästa artikel
Vintern rasar ut
P-MÄRKT

Vintern rasar ut

Publicerad 24 mars 2011 (uppdaterad 24 mars 2011)
Snön smälter bort från stora delar av Sverige. Men P-märkt ger er några sista snöiga minnen. Varsågod, tema vinterparkerat.

Vi börjar med två bilder från Per Melin som skriver:

” Hej Klassikergänget!
Som bilintresserad reagerar man ju på bilar som sticker ut ur mängden i dagens trafikbild. De senaste dagarna har jag dokumenterat två särlingar. Den ena är som alla ser en Volvo Amazon Kombi. Med tanke på det lilla antalet som fortfarande finns kvar är det ju förfärande att se att någon tycker att en sådan ska gå som vinterbil. Man vill ju lägga en lapp på rutan med ett bud och rädda den från snö och salt. Vad den andra bilen som jag fotade från min balkong är för något vet jag inte riktigt. Jag chansar på Fiat! Detta kan ju bli ett bidrag till P-märkt vinterupplagan om det finns en sådan. Tack för en utmärkt tidning.”

Visst finns det en vinterupplaga av P-märkt, du läser den just nu. Och visst är den andra bilen en Fiat, närmare bestämt 128 Coupé från 1978. Läckert!

Sedan följer en bild som Kjell Svensson från Brastad har skickat in. Under snötäcket står en Audi 100 av första generationen och Kjell skriver:

”Hej på er sköna gubbar!
Tänkte dela med mig av denna gamla klassiker som stod insnöad i högreståndsområdet Örgryte i Göteborg igår. Den kanske tillhör en gammal societetsdam som tiden sprungit ifrån, vad vet jag?”

Vi rundar av med en bild från Umeå, där Lars Pårud fotograferat sin egen Opel Kadett B.

Tack för alla bidrag, fortsätt skicka in bästa span från parkeringsplatser. Nästa vecka blir det tema Japan.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.