Nästa artikel
21 gömda bilar har blivit 23!
160 nya bilder

21 gömda bilar har blivit 23!

Publicerad 15 april 2018 (uppdaterad 22 april 2018)
Efter en kontrollräkning av bilarna som ska gå på auktion i Kungsängen har man nu kommit fram till att det faktiskt är 23 stycken, inte 21 som man tidigare trott. Här kommer fler bilder på objekten och en uppdaterad auktionslista – kolla in bildspelen! Auktion lördag 21 april!
Arbetet inför auktionen av folkbilarna i Kungsängen har fortsatt in i det sista. Det är ett hårt slit att flytta dem så att de går att komma till för intresserade och köpare.

I och med att bilarna stått så tätt har det varit svårt att överblicka det exakta antalet men nu har en slutgiltig lista på bilar blivit klar – det är två fler än man tidigare trodde!

Man har också kommit tillräckligt nära bilarna för att kunna ta fler bilder och här kan du se många av dem i detalj.

Det riskerar att bli väldigt trångt och svårparkerat på auktionsdagen den 21 april eftersom tillgången på parkeringsytor är begränsad.

– Vi hoppas att spekulanterna har tålamod och förståelse, säger Bernt Berggren. Vi trodde aldrig att responsen skulle bli så stor!

Mer info om auktionen hittar du på www.klassiker.nu/gunnarsbilar

Samtliga bilar är renoveringsobjekt eller reservdelsbilar. Många av dem saknar delar, en del är krockskadade och ingen har mått särskilt bra av förvaringen. Det finns registreringspapper till de flesta, dock handlar det i övervägande fall om gamla sortens registreringsskyltar så ny ursprungskontroll behöver utföras.

20182004144717.jpg?itok=X88WUKoA

Auktionsfakta
Samtliga 23 objekt ska säljas på slagauktion lördagen den 21 april och Klassikers Claes Johansson är auktionist. Inget bud är för lågt, allt ska bort! Inga slagavgifter tillkommer.
Kontant betalning, Swish går också bra.
Det går endast att buda på plats, direkt eller genom eget ombud.
Köpare ansvarar för att inropat objekt kommer från platsen snarast möjligt. Kan det inte ske på auktionsdagen måste överenskommelse ske med säljarna Harriet och Bernt Berggren.

Platsen är Frölunda Gård i Kungsängen tre mil nordväst om Stockholm. Se karta här!

Visning lördag 21 april från klockan 10.00, auktionen börjar kl 12.00 samma dag.
Kaffe och korv finns till försäljning.

20181304125041.jpg?itok=96Ri4nCE

Läs mer i Klassiker 4/2018


 

Relaterade dokument

Relaterade bildspel

Länkar

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.