Bild
Nästa artikel
Buda på Bentley

Buda på Bentley

Blockharen

Billiga Bentleys, finns det egentligen?

Jodå,  billiga i inköp kan dom vara, vad som kan hända sen är en helt annan historia.  

Hur som helst så är detta i särklass den billigaste Bentleyn ute på annons, det är Kronofogden som säljer ut den på budgivning, men satt priset, 35.000 kronor som uppskattat värde.  Och det skvallrar ju om att det är en bil i något bedagat skick, milt sagt.  Bilen är importerad från Japan 2006, och har sen dess stått avställd och förregistrerad.  Är man sugen på en projektbil i den här klassen kan det vara ett fynd. Eller för den delen, fixa upp och köra som den är.  För även om allt inte är tipp topp eller fungerande, så är det en väldigt massa bil för pengarna, och även ett halvdåligt exemplar är ofta gedignare och på sätt och vis bättre än många andra fordon i samma skick och status.  Kanske ett tips för ett panikköp inför Träffpunkt 80 på Wenngarn i september?

Visning på bilen sker i Göteborg den 26:e Augusti, så skynda att fynda.  http://kronofogden.se/5.73c55da914b3fa1855a17244.html

Kommentarer

#1
Lars
2015-09-10 12:25

Den gick för 53350:- Billigt!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.