Bild
Nästa artikel

Vi köper en Saab – i USA!

Video

Klassiker har skaffat ny projektbil. I den amerikanska delstaten Vermont hittade vi en Saab 900 Cabriolet som vi körde genom New England med New York som slutmål. Se vår film om resan här!

Kommentarer

#1
S.Martin
2016-12-23 16:24

Jag hade vilja göra nå liknande, min dröm är att få göra en road trip i USA. Vet inte om det stämmer men va jag har hört så är det väl nästan billigare och smidigare å köpa än å hyra bil där?
God Jul och Gott nytt år på er :)

#2
Mats T. Söderberg
2016-12-23 20:16

Jättetrevligt reportage. Tack. Jag har själv ett par tips och minnen från New England i bil. #1 Köra upp till toppen på Mount Washington. Du betalar och klättrar upp på en slingerväg till nästan 2000 meters höjd. Svindlande utsikt och det körs race upp där ibland. Kolla på YouTube. #2 Köra från Boston till New York genom att ta färjan från New London i Connecticut till spetsen långt ute på Long Island. Sen åker man västerut en hel dag över hela Long Island tills Manhattans skyline dyker upp över trädtopparna. Oslagbar känsla kan jag lova. #3 Att åka på Avenyerna på Manhattan mitt i natten bland alla gula taxibilar är också lite overkligt. #4 En omvänd resa. Vi startade på Times Square mitt på Manhattan och följde sen Broadway norrut ut ur staden. Den är flera mil lång och övergår sedan i highway 9 längs Hudson River i princip enda upp till gränsen mot Kanada.

#3
Long Island Saab
2017-01-12 22:02

Underbart, tack för reportaget! Mycket igenkänning. Köpte själv en 900 Cab 1991 på Long Island för några år sedan när jag bodde där. Det är helt magiskt att åka nercabbat på Manhattan, men inte helt fel en ljum sommarkväll på Long Island heller.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.