Bild
Nästa artikel

Final på Gräfsnäs

Träffreportage

Säsongen går mot sitt slut, förra torsdagen var sista gången i det vackra gräfsnäs slottspark

Trots ostadigt väder slöt ett hundratal fordon upp för en sista torsdagsträff på Gräfsnäs. Hobbyns spännvid representerades av de mesta från Volvo Duett till en vedeldad Ford. Kika in bildspelet.

Läs mer om:

Kommentarer

#1
J
2012-08-31 14:20

Synnerligen trevligt reportage!

Bildkommentarer till några av favoriterna:

Bild 1: Förmodligen den snyggaste Duetten som skådats

Bild 5: Jensen Interceptor är kanske den mest underskattade muskelbilen som finns; en korsning mellan en rå jänkare och en Rolls-Royce (med bådas kvaliteter märk väl!)
(Dessutom är det kaxigt att kalla en bilmodell "jaktplan" vilket är vad Interceptor betyder; och bilen lever verkligen upp till det)

Bild 8: Say no more; snyggare blir det knappast. Klassikern Jaguar XJ6 Series I.

Kuriosa: När XJ6 lanserades 1968 var den tydligen så eftertraktad att det blev spekulation på köpekontrakten och den kunde kosta uppemot det dubbla jämfört med Jaguars officiella listpris.

Bild 29: Såsom Porschar helst skall se ut; nutida är enligt min mening ganska överdesignade.

Bild 37-39: Gengas kan man säga vad man vill om, det var en realitet under kriget. Min farmor (nu salig) körde en sådan som frivillig och hade definitivt fixat att få fyr i pannan.

Ha det gott!
Johan

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.