Bild
Nästa artikel

God morgon!

En ny dag gryr – vart ska de två Saabhusbilarna åka?

Fågelkvitter och soluppgång över den ängen – på vilken två ufon med grusiga ögon har landat i all sin prakt. Remdiskussionen pågick långt in på småtimmarna och frågan är nu så infekterad att gruppen helt förbisåg måndagens huvudfråga. Viktigare än Almeldalen. Viktigare än fotbolls-VM.

Höger eller vänster om Vättern?

Eller vänster om Vänern, rent av?

Vilken väg ska vi åka?

Vi vill ha din åsikt. Ge oss ett beslutsunderlag. Dina bästa argument. I kommentatorsfältet... vi läser och lyder (kanske).

(Några noteringar från gårdagen:
Avverkad sträcka: 236 km.
Drifttid 7 timmar och 33 minuter).

Taggar: , Hem, default_top

Kommentarer

#1
Per Andersson
2010-07-12 08:27

Hej!
Mail från oss i Lindesberg igen!
Kom över till oss så ska vi nog rota fram en passande kilrem i källaren,så kan ni besöka turistbåtsföreningen och höra tändkulemotorn jobba och klanske titta på Lennarts samling av motorer och andra tekniska prylar i båthuset!
Hälsningar Pelle på Linde Bildelar BDS Lindesberg

#2
Johan Å
2010-07-12 11:39

Bra idé! Sen kan ni fortsätta till Kopparberg. Där kan ni kolla vilket som är ovanligast. Saabhusbilar eller gult Tre Shilling Banco frimärke. Finns muséet i Stjärnfors kvar fortfarande med bl.a gamla bilar. Stjärnfors ligger någon mil från Kopparberg.

#3
benke
2010-07-12 12:28

Har ni inga damer i gänget som vill ta av sig sina nylonstrumpor? Sådana kan i nöd användas som rem. En annan fördel finns också, men den bör jag nog inte nämna här ;-)

#4
http://grandprix63.blogspot.com/
2010-07-12 13:01

Är det så att ni väljer Bergslagsdiagonalen för er resa vidare norrut så hojta till när ni närmar er Örebro, så möter jag upp och guidar er en bit längs gamla Rikstian

#5
Ove Ö
2010-07-12 15:28

Givetvis skall ni hålla Er nära Vänern så ni kan få Klings glass i Mariestad.

#6
Ove Ö
2010-07-12 15:31

Insåg nu att ni var precis så tråkiga som jag trodde.
Öster om Vättern, fy!!!!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.