Bild
Nästa artikel

Loppis i lustiga hus

Loppisar längs vägen. I lustiga hus.

Långa sträckor idag. Glesare mellan orterna. Vi måste blåsa på om vi ska vara i Ramsele i morgon förmiddag. Men lite loppis får det bli. Nödvändiga stopp när det blir monotont. Bräcke bräcker Nyhem i utbud och priser, men Nyhem tar igen på antal rum. Ett helt hyreshus med grejer i varenda lägenhet. Undrar hur det gick med den arkitektens karriär. Som det ser ut nu vevar vi ner stödbenen i Bispgården ikväll.

Taggar: , Hem

Kommentarer

#1
Gäst
2010-07-16 21:51

Så ni tog den vägen iaf ... , titta förbi Böle Lanthandelsmuseum respektive kraftverksmuseet i Krångede. Vagnarna skulle göra sig bra i dessa miljöer och inne i de delar av Krångede som förevigats av Sven Xet Eriksson. En sväng genom tunneln i Stadsberget skulle även passa, lämna vagnarna vid Nabben och ta leden upp efter stupet! Men ni lär väl redan ha tagit 323:an raka vägen till Raguda och vidare ...

#2
Claes Johansson
2010-07-17 08:04

Så ska tips se ut! Med substans och ortnamn som studsar. Men som du själv anar – vi tog 323:an och är nu i Bispgården. Idag har vi en tid att passa i Ramsele, så vi piskar på.
Tack ändå!

#3
Gäst
2010-07-17 16:11

Jo just ja ... , gatan heter Nyhemsvägen, det var alltså 323:ans sträckning fram till dåvarande E75 (som ju numera heter E14) fram till sisådär 1980.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.