Bild
Nästa artikel

Startskottet!

Så var vi iväg! Sverigresan officiellt inledd. Vart ska vi nu då?
Fullt med folk på torget i Ystad. Vi träffar entusiaster som tagit tåg, buss och fotvandrat hit bara för att träffa oss och se på husbilarna. Erik i sin Dyna Panhard Z 1955 hänger på karavanen just nu. En störtskön originalbil som du kommer att få läsa om i Klassiker senare i år. Alla är rödmosiga av värmen. Niclas har minst 40 grader i 92-husbilen. Vi är på rull och snart är det snart kaffedags i Hammenhög. Sedan blir det Autoseum i Simrishamn. Möt oss där!
Taggar: , Hem, default_top

Kommentarer

#1
Kribba
2010-07-10 15:34

Jag hoppas på att ni får möta andra bussar i campingutförande. Vore kul och se och jämföra de olika fordonen. Passerar ni Kinda ser till och tar vägen över Valö för ett svalkande dopp och ett efterföljande "Kaffe med hemmabakat" på denna fantastiska ö. Vill ni dessutom ha lite BP atmosfär, så stannar till i Björkfkors centrum och sträcker på benen (varumärket är väl lite på deken just nu)

#2
Urban
2010-07-10 16:04

Har inte Niclas hittat knappen till AC´n ?

Verkar som det varit en trivsam start på resan och jag önskar er lycka till med resten :)

#3
SAAB-TOK
2010-07-10 17:10

Om det vore lite mer drag i rutorna så hade det inte varit så varmt, kanske skulle haft gångjärn på framrutan.
Lycka till på hela resan boys !

#4
Sven-Åke
2010-07-14 13:09

Stopppp - ni måste komma tillbaka till Ystad, - så jag kan komma ner på torget och se er! Nästa sommar MÅSTE ni planera bättre så att Sverige-resan2 får ta längre tid. Och gärna en Toppola med i karavanen. Lycka till, - och njut - och jag är avundsjuk!!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.