Bild
Nästa artikel
Frukostklubben 2020

Frukostklubben 2020

Rise & shine

Frukostklubben blir bara mer och mer populär för varje säsong. Under 2020 skulle den arrangeras vid 17 olika tillfällen runt om i landet. Tyvärr blev det inte så.

Bilträff när alla andra sover – idén har verkligen tagit sig och i år arrangeras inte mindre än 17 olika Frukostklubben runt om i landet. Detta hade inte varit möjligt utan engagemang från de bilklubbar som Klassiker samarbetar med.

I Stockholmstrakten är det Automobilhistoriska Klubben AHK med Bengt Lidforss i spetsen som står för det praktiska och han har prickat in sex olika platser och datum med start i slutet av april.

I Norrköping är det Östgöta Saabklubb och Norrköpings Veteranbilklubb som håller i tåtarna. Där är platsen alltid Tyska Torget mitt i stan och träffgeneral är Roger Forssén. I år blir det fem tillfällen att ses i Norrköping och Roger lovar bulle till de morgontidigaste. Kaffet står Elite Hotell för.

Förra året var det premiär för Frukostklubben Hälsingland, arrangerat av Hälsinglands Fordonshistoriker HFH. Under 2020 bjuder man in till fem olika platser, och man har varit noga med att det finns kaffeservering.

– Många kör väldigt långt för att komma hit, säger Lars Snellman från HFH. Då är det gott med kaffe när man kommer fram.

UPPDATERING
De nuvarande reglerna gällande folksamlingar på max 50 personer påverkar tyvärr Frukostklubben. Samtliga säsongens samtliga träffar är inställda.Här arrangeras Frukostklubben 2020

Stockholm – Frukostklubben Bil & Bulle i samarbete med AHK
25/4    Skeppsholmen bakom Moderna Museet INSTÄLLT
16/5    Sjöhistoriska Museet, Djurgården INSTÄLLT
13/6    Birger Jarls Torg, Riddarholmen INSTÄLLT
4/7      Hellasgården, Nacka INSTÄLLT
22/8    Bergianska trädgården, parkeringen INSTÄLLT
12/9    Karusellplan, Drottningholm INSTÄLLT
Tiden är alltid 06.00-08.00. Medtag eget fika om inget annat anges.


Norrköping – Frukostklubben i samarbete med NVBK och Östgöta Saabklubb
26/4    Tyska Torget INSTÄLLT
14/6    Tyska Torget INSTÄLLT
12/7    Tyska Torget INSTÄLLT
9/8      Tyska Torget INSTÄLLT
13/9    Tyska Torget INSTÄLLT
Tiden är alltid 07.00–09.00. Gratis kaffe från Elite Hotell och bullar så länge de räcker!

Hälsingland – Frukostklubben i samarbete med HFH
23/5    Söderhamn, Rådhustorget INSTÄLLT
13/6    Kilafors, Norr FLY Herrgård INSTÄLLT
4/7      Bollnäs, Långnäsparken INSTÄLLT
25/7    Ljusdal, Hembygdsgården INSTÄLLT
15/8    Ovanåker, Edsbyn, Stenkullen nostalgifik INSTÄLLT
Tiden är alltid 08.00-10.00. Fikaförsäljning på alla platser.

Bonusfrukost i Borgstena i augusti! INSTÄLLT
Lördagen den 15 augusti bjuder Verktygsboden i samarbete med Klassiker in till en extrainsatt Frukostklubben vid sina lokaler i Borgstena mellan Borås och Ulricehamn. Det blir kaffe med dopp samt utlottning av fina priser. Dessutom kommer du att kunna kolla in de senaste projektbilarna och mycket annat kul. Bonusfrukosten pågår extra länge – mellan 07.00 och 11.00.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.